Новитети
Најромантични дестинации за меден месец во Европа

Скоро сите луѓе, кога тргнуваат на патување со својата сакана особа, пред се имаат на ум некоја романтична дестинација. Тоа посебно важи за медениот месец.

Повеќе...
 
Трошоци за венчавка и свадба

Познато е дека трошоците за самата венчавка, а посебно за веселбата, односно целата свадба се многу големи, па така дел од младите заради оваа причина се откажуваат од ваков чекор.

Повеќе...
 
Pop cakes – колачиња за модерна венчавка

Она што ги разликува модернтие свадби од оние потрадиционалните се сакко голем број на таканаречени ситници. Една од тие ситници, за која може да кажеме и дека е најслатката, секако се популарните Pop-cakes колачиња.

 

Повеќе...
 
Совети за здраво слабеење пред свадба

Знаеме дека секоја девојка од мали нозе сонува за својата свадба. Во тој сон секоја себеси се гледа како совршена невеста. Затоа, секоја невеста се труди да си ја дотера фогурата токму за овој ден, како би можела во венчаницата да изгледа совршено.

 

 

 

Повеќе...
 
Специјални ефекти за венчавка

Со оглед на тоа што во денешно време венчавките се многу помодерни отколку порано, често младенците или организаторите на свадбата знаат да додадат убави специјални ефекти, кои имаат силен ефект врз гостите. Немојте строго да се држите до поимот „специјални ефекти’’. Овде всушност с емисли на сите ефекти и детали код даваат додатна несекојдневна убавина на Вашата прослава.

 

 

Повеќе...
 
Како Вашата венчавка да биде посебна

Секој од нас бил неколку пати на свадба, и секогаш гледа, дека помалку или повеќе секоја свадба наликува на друга. Единствено што прави разлика е редоследот на случувањата и обичаите. И тогаш, кога ќе дојде ред на нашата свадба се прашуваме, што е тоа што нашата венчавка ќе ја направи поинаква од другите.

 

Повеќе...
 
Накит – кој накит најдобро Ви прилега?

Едно од најголемото уживање на девојките секако е бирање накит, за било која пригода. Посебно големо задоволство е кога идните невести бираат накит кој ќе го потполни нивниот стил за најубавиот ден во животот. Затоа решивме да дадеме неколку совети каков накит најдобро прилега на Вашиот изглед и карактер.

 

Повеќе...
 
5 тајни на совршениот бакнеж на венчавката

Мал е бројот на бакнежите во животот кои се толку значајни како што е бакнежот на венчавката. Вашиот прв брачен бакнеж. И се би било некако полесно и поедноставно да токму тој не треба да се случи пред толкав број на луѓе. Дали некогаш сте размислувале за тој бакнеж?

Еве неколку совети околу тоа.

 

Повеќе...
 
  • Свадба инфо