Кочии

Разубавете ги моментите за паметење. Нека Ви се исполни сонот на Вашата свадба да се возите со луксузна кочија со бел коњ, на цела територија на Македонија.

По желба, можеме давклучиме повеќе кочии.

ХЕПИ ПРОДУКЦИЈА

070 – 328 028

 
  • Свадба инфо