Маркетинг

Веб-страната www.svadbainfo.mk е место за Вашата реклама,ако Вашата фирма има активности поврзани со организирање и реализирање на венчавки или свадбени веселби.

5 причини да се рекламирате кај нас:

1. Единствена веб-страна во Р. Македонија која професионално се занимава со презентирање на информации за потребите на свадбените веселби,

2. Мала, би рекле, без значајна инвестиција, а големи можности за удвостручување на заработувачката при рекламирање на нашата веб-страна www.svadbainfo.mk.

3. Во состав на веб-страната функционира првата професионална АГЕНЦИЈА ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СВАДБЕНИ ВЕСЕЛБИ, систем КЛУЧ НА РАКА.

4. 25-годишно искуство на тимот кој работи во реализацијата на веб-страната и свадбените веселби.

5. Посетеност на веб-страната која е во забрзан подем,

Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел. 00389 70 328 028

Главен и одговоренуредникСтево РИСТЕВСКИ

телефони 00389 70 328 028

00389 78 328 808

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 

 

 

Можност за бесплатно огласување и други можности за рекламирање на веб-страната www.svadbainfo.mk во договор со менаџерскиот тим на ХЕПИ ПРОДУКЦИЈА.

Доколку немате изработено рекламен материјал, професионалниот тим на ХЕПИ ПРОДУКЦИЈА Ви стои на располагање за реализирање на Вашите потреби.

СЕКТОР ЗА МАРКЕТИНГ НА

ХЕПИ ПРОДУКЦИЈА

 
  • Свадба инфо