Pop cakes – колачиња за модерна венчавка

Она што ги разликува модернтие свадби од оние потрадиционалните се сакко голем број на таканаречени ситници. Една од тие ситници, за која може да кажеме и дека е најслатката, секако се популарните Pop-cakes колачиња.

 

 

 

Уште на прв поглед сфаќате дека овие колачиња се совршени не само за венчавка, туку и за сите видови на прослава, како на пример што е и моминската вечер. Причина за тоа се и практичните причини, а и затоа што нивнио тинтересен изглед ги вклопува во сите видови венчавки. Декоративни се, а нивниот вкус е посебна приказна.

Исто така, кога е венчавката во прашање, овие весели колачиња можат да ја одиграат улогата на подарок за гостите, кои несомнено ќе бидат воодушевени.

 

 
  • Свадба инфо