Специјални ефекти за венчавка

Со оглед на тоа што во денешно време венчавките се многу помодерни отколку порано, често младенците или организаторите на свадбата знаат да додадат убави специјални ефекти, кои имаат силен ефект врз гостите. Немојте строго да се држите до поимот „специјални ефекти’’. Овде всушност с емисли на сите ефекти и детали код даваат додатна несекојдневна убавина на Вашата прослава.

 

 

 

 

 

Огнометот секако е на прво место

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Потоа најбарани ефекти се добиваат од чадот

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Балон кој кога ќе пукне од него паѓа се и сешто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обични балони во комбинација со многу креативност

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Симпатични конфети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Најинтересните ефекти – меурчиња

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прскалки, кои можат да послужат и за забава за време на фотографирањето

 

 

 

 
  • Свадба инфо