Ценовник

ЦЕНОВНИК ЗА СНИМАЊЕ И ФОТОГРАФИРАЊЕ НА СВАДБЕНИ ВЕСЕЛБИ

Јануари 2014

ПАКЕТ 1 - ЕФТИНИЈА

- Снимање (HD) и фотографирање

- Бесплатна СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА од свадбената веселба (околу 30 мин.)

- Бесплатen видео-спот

- Бесплатни фотографии во full-резолуција на CD

(фотографирање со гостите на влез во ресторанот и продавање на фотографии)

Цена – 14900 ден. (245 е)

ПАКЕТ 2 - МЕДИУМ

- Снимање (HD) и фотографирање

- Дигитален фото-албум (80-100 фотографии)

- Бесплатна СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА од свадбената веселба (околу 30 мин.)

- Бесплатen видео-спот (околу 3 мин.)

- Бесплатни фотографии во full-резолуција на CD

(фотографирање со гостите на влез во ресторанот и продавање на фотографии)

Цена – 23900 ден. (390 е)

ПАКЕТ 3 - СТАНДАРД

- Снимање со две камери (HD) и фотографирање

- Бесплатна СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА од свадбената веселба (околу 30 мин.)

- Бесплатen видео-спот (околу 3 мин.)

- Бесплатни фотографии во full-резолуција на CD

(фотографирање со гостите на влез во ресторанот и продавање на фотографии)

Цена – 19900 ден. (325 е)

ПАКЕТ 4 - ПРЕМИЈА

- Снимање со две камери (HD) и фотографирање

- Дигитален фото-албум (80-100 фотографии)

- Бесплатно снимање со СТАБИЛИЗАТОР ЗА КАМЕРА (STEADICAM)

- Бесплатна СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА од свадбената веселба (околу 30 мин.)

- Бесплатen видео-спот (околу 3 мин.)

- Бесплатни фотографии во full-резолуција на CD

(фотографирање со гостите на влез во ресторанот и продавање на фотографии)

Цена – 31900 ден. (515 е)

ПАКЕТ 5 - ЕКСКЛУЗИВ

- Снимање со две камери (HD) и фотографирање

- Дигитален фото-албум (80-100 фотографии)

- Снимање со ЏИБ (ВИДЕО-КРАН 4,5 м)

- Бесплатна СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА од свадбената веселба (околу 30 мин.)

- Бесплатen видео-спот (околу 3 мин.)

- Бесплатни фотографии во full-резолуција на CD

(фотографирање со гостите на влез во ресторанот и продавање на фотографии)

Цена – 36900 ден. (595 е)

- По желба на корисниците на нашите услуги можеме да ја исполниме и желбата да не се фотографираат младоженците со гостите на влезот на салата и да не се врши продавање на фотографиите истата вечер. Во таков случај цените на понудените пакети се зголемуваат за 12300 ден. (199 е) - Во нашата понуда има и можност фотографиите кои се фотографирани за продавање во истата вечер, да се поделат бесплатно на гостите, а трошоците да паднат на терет на корисниците на нашите услуги. Цената на секоја фотографија или папка со две фотографии би била со попуст од 30%.

-Плаќањето на услугите се врши на фактура +18% ДДВ

Агенција за организирање веселби ХЕПИ ПРОДУКЦИЈА

www.svadbainfo.mk

Стево Ристевски

070-328 028

 
  • Свадба инфо