Идеи за фотографии од венчавката

 

Венчавката е ден кој долго се чека, но поминува многу брзо. Она што останува се спомените и фотографиите кои целиот живот потсетуваат на одредени моменти од најубавиот ден во животот. Токму затоа од голема важност е да се одбере вистинки фотограф со вистинки идеи за фотографиите. Меѓутоа, колку и да сте сигурни во работата и професионалноста на одбраниот фотограф, добро е и Вие сами да имате одредени идеи за тоа какви фотографии би сакале да имате од Вашата свадба. Еве неколку предлози.

 

 

 

Повеќе...
 
Кога свекрвата се меша во организација на свадбата

Скоро секогаш младите се прашуваат зошто родителите инсистираат на свои желби кога во прашање е нивната свадба. Има многу различни причини, а ние ќе се обидеме да го пронајдеме одговорот и да Ви дадеме совет како да постапите кога мешањето на родителите во организација на свадбата ги поминува границите. Иако најчесто „на тапет’’ е свекрвата, сепак ова се однесува и на другите членови на семејството.

 

Повеќе...
 
Како да се намали списокот на гости

Во последно време мегаломанските свадби излегуваат од мода, па така оние помали свадби се се повеќе популарни. Меѓутоа, не само заради ова, туку и од финансиски причини, младите се во ситуација бројот на гостите да го намалуваат и за 40-50 гости, а понекогаш и повеќе.  И тука настануваат безброј прекројувања на списокот. Доколку е и со Вас истиот случај, со неколку совети ќе се  обидеме да ви помогнеме исправно да постапите.

 

Повеќе...
 
Како да се избере соодветна шминка

Најчесто невестите за денот на свадбата се решаваат да ангажираат професионален шминкер, како би изгледале што е можно подобро. Колку што е важно шминкерот да си ја знае својата работа, толку е важно и Вие да превземете се што можете како би сте ја  припремиле кожата за тој ден. Единствено на негувана и хидрирана кожа шминката ќе остане неизменета и сјајна. Затоа еве неколку совети кои ќе Ви помогнат да изгледате беспрекорно во текот на целиот ден на Вашата свадба.


Повеќе...
 
Вистински избор на бидермаер

 

Без обзир дали се подготвувате за големо , судбинско ДА или сте одбрани да бидете кумови на свадба на некој близок, еден од најважните детали во целиот настан секако е бидермаерот. Тој букет цвеќе има голем допринос и важна улога во целата свеченост, без оглед на тоа дали Вие ќе го фрлате или сте од оние кои ќе го чекаат со раширени раце.

 

Повеќе...
 
Како да се одбере подарок за свадба


Секојпат кога сме гости на некоја свадба, се поставува дилемата што да се однесе како подарок. Тука се поставуваат голем број прашања и често сме неодлучни околу изборот. Можеби нашите совети ќе Ви помогнат околу решавањето на овој мал проблем.

 

 

 

 

 

Повеќе...
 
«ПочетокПред12345678910СледноКрај»

Страница 5 од 14
  • Свадба инфо